1/8
PZ screenshot 0
PZ screenshot 1
PZ screenshot 2
PZ screenshot 3
PZ screenshot 4
PZ screenshot 5
PZ screenshot 6
PZ screenshot 7
PZ Icon

PZ

PZ
Trustable Ranking IconBetrouwbaar
1K+Downloads
39.5MBGrootte
Android Version Icon5.1+
Android-versie
2.10.1(12-06-2024)Nieuwste versie
-
(0 Reviews)
Age ratingPEGI-3
Downloaden
DetailsRecensiesVersiesInfo
1/8

Beschrijving van PZ

Gebruik altijd en overal het grootste en belangrijkste medium tussen Stuttgart.

Met de app van de "Pforzheimer Zeitung" en "PZ-news.de" beleeft u de regio in het noordelijke Zwarte Woud met al zijn nieuws, achtergrondinformatie, analyses, verhalen op een multimediale en interactieve manier. De universele app biedt online nieuws en de digitale krant in één. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op de nieuwspagina van "PZ-news.de" en schakel binnen de app over naar de e-paper en download daar de elektronische krant als digitale abonnee. Lees de krant van morgen in de avondeditie van de e-paper en blader door ons digitale krantenarchief, dat teruggaat tot de eerste editie van de PZ op 1 oktober 1949.


NIEUWS:


De app brengt de nieuwspagina van "PZ-news.de", het internetportaal van de "Pforzheimer Zeitung", één-op-één in kaart. U ontvangt nieuws, achtergrondinformatie, analyses en verhalen uit Pforzheim, de Enzkreis en delen van het Calw-district, opgesteld met behulp van hoogwaardige lokale journalistiek. Dit omvat natuurlijk ook video's, fotogalerijen, live-tickers, interactieve grafieken en multimediarapporten. Daarnaast voorzien we je ook van de belangrijkste dingen uit Duitsland en van over de hele wereld.


PZ PLUS INHOUD:


Onze digitale abonnees krijgen exclusieve toegang tot alle content. Als abonnee kun je je registreren in de app en heb je vervolgens onbeperkt toegang tot alle artikelen, video's, fotogalerijen of multimediarapporten.


PORTALEN:


De app brengt je naar portalen zoals "Rouw", "Jobs" of "PZ Forum". Om naar deze pagina's te gaan, moet u de app echter verlaten.


SPECIALE ONDERWERPEN:


Een groot gebied voor speciale en serviceonderwerpen biedt u niet alleen oriëntatie en helpt u in het dagelijks leven. Bovendien vindt de welvarende economie in het noordelijke Zwarte Woud hier zijn plaats.


TIPS, DATA EN EVENEMENTEN:


Bezoek ons ​​evenementenportaal "stadtklar.de" via de app. Duizenden evenementdata worden hier vermeld en beschreven. Hier is ook een ticketservice aanwezig.


NIEUWSBRIEF:


Wilt u 's ochtends vroeg per e-mail op de hoogte worden gehouden van het belangrijkste nieuws op "PZ-news.de"? Schrijf je dan in de app in voor onze gratis nieuwsbrief, die elke weekdag verschijnt. Op donderdagavond is er een speciale nieuwsbrief voor gezinnen.


EPAPER:


Het krantenpictogram in de bovenhoek van de app brengt je naar de e-paper editie van de "Pforzheimer Zeitung". Als digitale abonnee lees je niet alleen de actuele uitgave met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Vanaf 21.00 uur ontvangt u ook de avondeditie van de krant. U kunt de artikelen in de e-paper ook via een audiofunctie laten voorlezen. Alle drie de nummers van de PZ kunnen worden gedownload: hoofdnummer Pforzheim, Mühlacker en Noordelijke Zwarte Woud. Een heel bijzondere schat is ons digitale krantenarchief, dat zich ook in de app bevindt. Hier kunt u bladeren door nummers die zijn verschenen sinds de eerste PZ op 1 oktober 1949. Ook alle bijlagen bij de krant, het televisieprogramma rtv en het lifestylemagazine Land&Leute zijn via de e-paper te downloaden.


IN-APP AANKOPEN:


App Plus (€ 8,99 / maand – eerste maand gratis):

Onbeperkte inhoud inclusief Plus-artikelen op PZ-news.de

Minder advertenties

De toegang gaat via de PZ-app. Het gebruik van andere apparaten is alleen mogelijk binnen uw winkelaccount.

App Digitaal (€ 25,99 / maand):

E-paper voor tablet & smartphone

E-paper avondeditie: Eerste pagina's beschikbaar vanaf 21.00 uur de dag ervoor

E-paper archief met problemen sinds 1 oktober 1949

Onbeperkte inhoud inclusief Plus-artikelen op PZ-news

De toegang gaat via de PZ-app. Het gebruik van andere apparaten is alleen mogelijk binnen uw winkelaccount.


Uw mening is belangrijk voor ons: e-mail ons op internet@pz-news.de of beoordeel ons in de winkel. Heel erg bedankt!

Uw "Pforzheim-krant"

PZ - versie 2.10.1

(12-06-2024)
Andere versies
Wat is er nieuwKleinere Korrekturen.

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen! om de eerste te zijn.

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Goede app gegarandeerdDeze app heeft de beveiligingstest voor virussen, malware en andere schadelijke aanvallen doorstaan en bevat geen enkele bedreiging.

PZ - APK-informatie

APK-versie: 2.10.1Pakket: de.meyle_mueller.pz
Android-compatibiliteit: 5.1+ (Lollipop)
Ontwikkelaar:PZPrivacybeleid:http://www.pz-news.de/dse-pzapp.htmlToestemmingen:34
Naam: PZGrootte: 39.5 MBDownloads: 5Versie : 2.10.1Releasedatum: 2024-07-03 10:59:53Klein scherm: SMALLOndersteunde CPU: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
Pakket-ID: de.meyle_mueller.pzSHA1-handtekening: 81:23:60:3E:3E:66:BD:61:26:9A:1C:18:A0:5B:F2:BB:2B:EF:BC:8BOntwikkelaar (CN): Kirill ShashkovOrganisatie (O): IntexSoftPlaats (L): GrodnoLand (C): BYProvincie/stad (ST):

Nieuwste versie van PZ

2.10.1Trust Icon Versions
12/6/2024
5 Downloads39.5 MB Grootte
Downloaden

Andere versies

2.9.4Trust Icon Versions
25/7/2020
5 Downloads39 MB Grootte
Downloaden
appcoins-gift
AppCoins GamesWin even more rewards!
meer

Apps in dezelfde categorie

Mogelijk vind je dit ook leuk...